Ga naar de inhoud
Home » BOEKLANCERING HEILIGE HERRIE

BOEKLANCERING HEILIGE HERRIE

Boeklancering
Yes! Eindelijk is het zover, mijn boek Heilige Herrie ligt in de winkel! Met mijn vrienden van de Poptempel vierden we daarom een feestje in het online Heilige Herrie Popcafé. We gingen kriskras door de hitlijsten, deelden onze verhalen en genoten van heerlijke livemuziek. Je kunt de boekclancering via deze link nog eens rustig terugkijken.

Radio 2
Op 6 december was ik te gast op radio 2 om iets te vertellen over mijn boek! Ik deel daarnaast iets over mijn favoriete nummers uit de Top 2000. Je kunt het fragment hier beluisteren.

24 reacties op “BOEKLANCERING HEILIGE HERRIE”

  1. Great article! I appreciate the clear and insightful perspective you’ve shared. It’s fascinating to see how this topic is developing. For those interested in diving deeper, I found an excellent resource that expands on these ideas: check it out here. Looking forward to hearing others’ thoughts and continuing the discussion!

  2. Thank you, I’ve recently been looking for info about this topic for
    ages and yours is the best I have found out till now.

    However, what in regards to the conclusion? Are you certain in regards to the supply?

  3. Статья помогла мне лучше понять сложные аспекты темы, с которыми я ранее не сталкивался.

  4. What an engaging read! The author did a great job breaking down complex ideas. It would be interesting to dive deeper into this topic. Looking forward to hearing everyone’s thoughts. Click on my nickname for more engaging content!

  5. 1Строительство автомойки – это инвестиция в стабильный бизнес. Мы сотрудничаем только с проверенными поставщиками и используем самые современные технологии.

  6. Exploring hemp products and pre roll weed has been an enlightening voyage object of me. The worth and odour of these products are provocative, offering a calming and enjoyable experience. Whether I’m unwinding after a extensive period or seeking resourceful enthusiasm, hemp pre-rolls plan for a commonplace surrogate that I can trust. The convenience of pre-rolls combined with the benefits of hemp flowers liberate them a go-to voice for the purpose relaxation and mindfulness. I appreciate the publicity to detail and purity of the products, enhancing my all-inclusive satisfaction. Exceptionally praise trying hemp flowers and pre-rolls for a holistic and fulfilling event!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap