Ga naar de inhoud
Home » BOEKLANCERING HEILIGE HERRIE

BOEKLANCERING HEILIGE HERRIE

Boeklancering
Yes! Eindelijk is het zover, mijn boek Heilige Herrie ligt in de winkel! Met mijn vrienden van de Poptempel vierden we daarom een feestje in het online Heilige Herrie Popcafé. We gingen kriskras door de hitlijsten, deelden onze verhalen en genoten van heerlijke livemuziek. Je kunt de boekclancering via deze link nog eens rustig terugkijken.

Radio 2
Op 6 december was ik te gast op radio 2 om iets te vertellen over mijn boek! Ik deel daarnaast iets over mijn favoriete nummers uit de Top 2000. Je kunt het fragment hier beluisteren.

3 reacties op “BOEKLANCERING HEILIGE HERRIE”

  1. Hey are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

  2. Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say superb blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap