Ga naar de inhoud
Home » POPBIBLE – 1001+ songs die de Bijbel raken!

POPBIBLE – 1001+ songs die de Bijbel raken!

  • door

Naast het schrijven van het boek Heilige Herrie en het spelen van de pop-quiz was het tijd voor een mooie lijst met meer dan 1001 popliedjes die de Bijbel raken door een letterlijk citaat, een verwijzing of een ‘knipoog’ naar een gebeurtenis, persoon of plaats in de Bijbel. Dankzij de hulp van veel muziekliefhebbers is het gelukt om de lijst van 777 nummers door te laten groeien naar meer dan 1001 popsongs!

Je kunt de lijst downloaden, maar ook fysiek in je handen krijgen. De POPBIBLE heeft het formaat van een plantenhoes en past dus mooi tussen je vinylverzameling! Een echt collectersitem. De omslag van de POPBIBLE werd ontworpen door Jedi Noordegraaf, het binnenwerk werd door Joren van Gelder opgemaakt.

Je kunt de Popbible bestellen door een email te sturen met je adres naar corjan.matsinger@gmail.com of via de website van mijn uitgever.

ACTIEPRIJS POPBIBLE + HEILIGE HERRIE
Je komt nog veel meer te weten over ‘geloven in de popmuziek’ via het boek ‘Heilige Herrie‘. Je kunt het boek Heilige Herrie en de POPBIBLE samen bestellen voor € 20,02 cent.

POPBIBLE WhatsApp Community
Ontvang wekelijks het verhaal achter een liedje uit de POPBIBLE via de WhatsApp. Scan de QR code hierboven of gebruik de link om deel te worden van de POPBIBLE WhatsApp Community.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap